И такааа ....вчера поглеждам в колата на колегата PEPINKO и кво да видя лостчетата му светят същия приятен зелен цвят като таблото. Започнах да се мъча да си спомня в на БатВас колата дали светеха, но уви не успях. Както и да е въпроса защо не светят.....бушон ли е изгорели крушки ли са как се сменят и така нататък.......
Известие
Collapse
No announcement yet.
Лостчетата на волана ...що не ми светят
Collapse
X
-
Re: Лостчетата на волана ...що не ми светят
Първоначално публикувано от MONIИ такааа ....вчера поглеждам в колата на колегата PEPINKO и кво да видя лостчетата му светят същия приятен зелен цвят като таблото. Започнах да се мъча да си спомня в на БатВас колата дали светеха, но уви не успях. Както и да е въпроса защо не светят.....бушон ли е изгорели крушки ли са как се сменят и така нататък.......Имаше някъде тема как се разглобяват и сменят крушките, ама не успях да я намеря. Темата беше преди профилактиката и може вече да я няма
Там беше сниман лост от Типо, ама нещата са същите
Трябва да свалиш лоста и да го разглобишsigpic
-
97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
И аз миналата година като видях темата за светещите лостчета, веднага ги разглобих на мойта 145-ца.....но язък!....ни лампички, ни диоди....нито място където да се поставят....та тогава някой ми разясни, че тази екстра я имат 145-ците след '99....ако искаш на по-стара да ти светят, трябва да смениш лостчетата
2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
1998 145 1.6 T.SPARK
Comment
-
Първоначално публикувано от pumukleИ аз миналата година като видях темата за светещите лостчета, веднага ги разглобих на мойта 145-ца.....но язък!....ни лампички, ни диоди....нито място където да се поставят....та тогава някой ми разясни, че тази екстра я имат 145-ците след '99....ако искаш на по-стара да ти светят, трябва да смениш лостчетата98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Първоначално публикувано от MONIГледайте къв майтап ше се получи ся като се окаже, че на боксерите светят на ТСвете не.......Съдейки по мненията по горе
и на ферари не им светят лостчетата да знаеш
2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVasПървоначално публикувано от MONIГледайте къв майтап ше се получи ся като се окаже, че на боксерите светят на ТСвете не.......Съдейки по мненията по горе
и на ферари не им светят лостчетата да знаеш
ама викам да не е развалено та да го поравим.....
98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
Comment